Henny Biemans

Specialisatie: Master Sportfysiotherapeut
Interesse: GLI leefstijl coach. Positieve Gezondheid, Nek en schouderproblematiek. Mindful fysiotherapie (Gericht bewegen)

Het verhaal van Henny

Fysiotherapie staat voor mij voor interesse in het gedrag en bewegen van de mens en daar waar het fout gaat of kan gaan. Na 25 jaar mijn eigen praktijk te hebben gehad ben ik nu als teamlid werkzaam in deze veelzijdige praktijk. We kijken met elkaar naar de beste behandeling voor de client, dit is voor mij gelijk het mooie van het vak. Wat past er bij de client?

Ik werk samen met de orthopeden in de ISALA klinieken aan de complexe schouderproblematiek. Het is voor mij steeds duidelijker dat we niet alleen op de klacht moeten focussen maar op het geheel.

Voor mij zelf ben ik nu meer aan het verdiepen in het totaal plaatje, de leefstijl. Dit samen met de Positieve Gezondheid is dit voor mij een nieuwe uitdagende richting in het zo mooie vak van Fysiotherapie.

We zijn een enthousiast team en zoeken samen binnen onze kwaliteiten naar alle mogelijkheden van behandelingen en schromen ook niet om wat meer eigenwijze stappen te maken en nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Henny Vitalis Fysiotherapie