Oncologische revalidatie

Oncologische revalidatie is een gespecialiseerde vorm van revalidatie die gericht is op het ondersteunen van mensen die kanker hebben (gehad).

Herstellen van de fysieke en emotionele uitdagingen

Het is een benadering die zich richt op het verbeteren van de fysieke, emotionele, en psychosociale welzijn van mensen met kanker. Deze revalidatie is ontworpen om individuen te helpen herstellen van de fysieke en emotionele uitdagingen die gepaard gaan met de ziekte en de behandeling ervan.

Hoe kan oncologische revalidatie helpen?

Oncologische revalidatie kan mensen op verschillende manieren helpen. Allereerst richt het zich op het verbeteren van de fysieke conditie en kracht van cliënten.

Dit omvat het herstellen van verloren spiermassa en uithoudingsvermogen, het verminderen van vermoeidheid en het verlichten van pijn die kan optreden als gevolg van behandelingen tegen de kanker.

Daarnaast biedt oncologische revalidatie ook psychosociale ondersteuning door middel van counseling en emotionele begeleiding. Dit helpt cliënten om te gaan met angst, depressie en stress die vaak gepaard gaan met de diagnose en behandeling van kanker.

Oncologische revalidatie Vitalis

Bij welke klachten kan
oncologische revalidatie helpen?

Oncologische revalidatie is nuttig voor een breed scala aan klachten en bijwerkingen die verband houden met de behandeling tegen kanker.

Het kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid, het verbeteren van de mobiliteit na chirurgische ingrepen, het verminderen van pijn en stijfheid, en het versterken van de immuniteit.

Bovendien kan het ook helpen bij het herwinnen van verloren zelfvertrouwen en het bevorderen van een positieve kijk op de toekomst. Kortom, het speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de algehele kwaliteit van leven van mensen met kanker en helpt hen bij het herwinnen van hun kracht en welzijn na een moeilijke periode in hun leven.

Testimonials

Hoe ervaart men onze zorg?

“Echt top!”

"Na lymfeklierdissectie van de lies had men hier de voor mij juiste expertise in huis. Echt top."

“Fijn en deskundig personeel”

"Voor iedereen met lichamelijke klachten een aanrader. Voor het hele personeel......CHAPEAU"

Deze therapeut staan voor u klaar

Carolien

Carolien de Wilde

Wij helpen u graag verder

Ik wil graag mailen

Bel Vitalis op 0521-516473