Onze samenwerkings-verbanden

Om onze patiënten nog beter te helpen werken wij samenwerkingsverbanden met andere specialisten. Denk hierbij aan knie, rug of schouderspecilisten. Mocht de klacht complexer zijn dan verwacht dan is externe hulp dichtbij.

Schoudernetwerk Zwolle

Dit is een netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen van mensen met schouderklachten.

In het netwerk zitten orthopedisch chirurgen van Isala en 80 fysiotherapeuten. Door deze samenwerking kunnen we de oorzaak van uw klachten sneller achterhalen en behandelen.

Fysiofitness Vitalis

Knienetwerk Zwolle

Het voorstekruisband netwerk Zwolle is een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten en orthopedische chirurgen in en rond Zwolle.

Door gebundelde krachten en korte lijnen tussen de verschillende disciplines bieden wij optimale zorg voor uw voorste kruisband revalidatie.

Fysiofitness Vitalis

Rugnetwerk Zwolle

Het Rugnetwerk Zwolle is een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde fysiotherapeuten, wervelkolomchirurgen en huisartsen in en rond Zwolle. Door gebundelde krachten en korte lijnen tussen de verschillende disciplines bieden wij optimale zorg voor uw rug- en nekklachten.

Fysiofitness Vitalis

OncoNet

Als u (zware) behandelingen tegen kanker moet ondergaan, of ondergaan heeft, denkt u vermoedelijk niet als eerste aan het op peil houden van uw conditie.

Toch is het zinvol om daar bij stil te staan. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het veel voordelen heeft om tijdens de behandeling tegen kanker een speciaal daarvoor ontwikkeld trainingsprogramma te volgen. Veel mensen vinden het fijn om zelf aan de slag te kunnen met het herstel en de mogelijkheid te hebben lotgenoten te ontmoeten.

Fysiofitness Vitalis

Zorgtopics

Zorgtopics ondersteunt zorgorganisaties in het organiseren en het bieden van innovatieve en kwalitatieve zorg en diensten voor een passende beloning. Zo zijn deze zorgorganisaties in staat om een belangrijke en toekomstbestendige positie in te nemen in het maatschappelijke speelveld.

Fysiotopics Vitalis

WMO / Sportief beleid

Als praktijk sponsoren we de verschillende sportclubs in Steenwijk en zijn we actief binnen de club van 500. Een club ondernemers die verschillende culturele evenementen sponsort in Steenwijk.

Samen met Sociaal werk de kop hebben we het Nordic Walken op gezet op de Woldberg. Voor informatie kunt u contact op nemen met de praktijk of kijk op de facebook site van Nordic walking /wandel groep Steenwijk.

Fysiofitness Vitalis